Recensies

Recensies

Ruim twee maanden geleden het traject gestart en daarmee de samenwerking met Caroline aangegaan. Niet omdat we in de schulden zaten, maar wel omdat we het idee hadden meer te kunnen sparen dan wat we deden. Ons uitgaven patroon was wat uit balans.
Caroline heeft ons enorm geholpen met het bieden van nieuwe inzichten, ideeën en hierdoor zijn wij veel bewuster met het uitgeven van geld!
Caroline zet net dat stapje extra en straalt een vertrouwd gevoel uit. Oordeelt niet, vindt niks gek.
Wij gaan nu met nieuwe inzichten optimistisch de toekomst in, maar zouden haar zeker weer bellen als dit nodig zou zijn.

- Babette

Een kleine maand geleden zijn wij begonnen met Caroline aan ons budget traject.
Na aardig wat wikken en wegen of het allemaal wel echt zou werken voor ons, hebben we er toch voor gekozen om contact op te nemen met Caroline.
Het traject gaat boven verwachting GOED!
Beide hebben we al zoveel nieuwe/besparende inzichten gekregen dat we niet meer iedere maand een paar dagen of zelfs een week aan geld te kort komen. Wat een heel stuk minder stress betekent!!
Caroline heel erg bedankt en ik kijk uit naar onze volgende afspraken en naar de rest van ons traject!

- Wesley Cooijman

Heel erg blij dat ik met Carolien in contact ben gekomen. Vanwege de Corona crisis/baanverlies/ziekte in een lastig pakket gekomen, maar dankzij haar hulp alles weer op de rit!

- Saskia

Caroline een aantal weken bij mij gehad, heeft mij veel inzicht gegeven in mijn financiële plaatje. Alles helder in beeld gebracht waar evt de winst te behalen viel. Uiteindelijk zorgen de kleinere bedragen ervoor dat je financieel gezond blijft. Ben enorm geholpen en zeer blij dat ik de stap bij haar heb durven nemen, en zij mij hierbij zoveel mogelijk tips ook voor in de toekomst heeft meegegeven.

- Michael

Caroline hebben wij benaderd omdat wij ons financiële plaatje inzichtelijk wilden maken voor de toekomst. Zij heeft ons hierbij enorm geholpen . Zij is heel erg benaderbaar, efficiënt en positief en wanneer er vragen waren was zij heel goed bereikbaar via app en e-mail. Door 2 maanden met haar aan de slag te gaan zijn wij bewuster geworden van ons uitgavenpatroon en heeft zij ons tips en adviezen gegeven waar voor ons winst te behalen valt voor nu en in de toekomst.

- Mohammad Shhadeh

Wij hadden geen geldproblemen in de zin van schulden. Maar hadden niet goed op een rij waar ons geld nu allemaal heen ging. We wilden inzicht en overzicht en hadden daar de spreekwoordelijke "Schop onder de kont" voor nodig. Samen met Caroline hebben we dat nu wel gekregen. Ze heeft ons daarbij op een leuke, gezellige maar toch ook een beetje strenge (de schop haha) manier mee geholpen. Wij raden haar aan!!

- Chista van den Hoek

Wij hebben Caroline benaderd vanuit goed werkgeverschap om medewerkers financieel inzicht te geven en met als doel de financiën op orde te krijgen. Direct na kennismaking een goed gevoel bij de werkwijze van Caroline en haar betrokkenheid bij onze medewerkers. Het voelt veilig en vertrouwd met haar te spreken en informatie te delen. Wij zijn enthousiast en zullen met haar blijven samen werken.

- Joan Gevers (Zakelijk)

Hierbij mijn recensie. Zeker 5 sterren waard ;-)

"Caroline heeft mij geholpen orde en rust te krijgen over mijn financiën. Op een persoonlijke en betrokken manier legt ze al je financien op tafel en noteert het met jou in een overzicht. Door daarna elke maand samen het overzicht door te nemen kom je achter je eigen overtuigingen over geld en draait je samen om naar het positieve! Zodat sparen en die roodstand wegwerken opeens hoopvol word. Het kan gewoon! Step by step. Het traject met Caroline gaf mij de financiele opvoeding die ik toen ik jong was gemist heb. Nu kan ik ook na mijn 28ste financieel gezond verder met mijn leven! Het was even een drempel, maar ik ben super blij dat ik hier in geïnvesteerd heb. Ik zou het zeker aanraden, ook als je jong bent"

- Corinne

Wat ben ik blij dat ik jou ben tegengekomen. Waar we geen weg meer zagen heb jij geholpen door, inzichten te geven in ons financiële plaatje, binnen 3 maanden. Een duidelijk overzicht waarin we nu precies weten waar ons geld naar toe gaat en wat we overhouden en we zijn zelfs al flink aan het sparen!! De spanningen die er jaren hebben geheerst rondom geld zijn verdwenen en er is nu rust rondom geld. Wat heerlijk binnen ons jonge gezin. Heel erg bedankt voor al je tips en adviezen!

- Milou

Caroline heeft mij in korte tijd inzicht gegeven in financiële kansen en verbeteringen. Zij schept vol enthousiasme, eerlijkheid en humor orde in de chaos. Ik ervaar Caroline als een waardevolle sparringpartner, die ik graag aanbeveel!

- Marianne Molleman (Zakelijk)

Supergoeie begeleiding. Praktisch, vriendelijk en efficiënt. Heeft me geholpen om van een chaotische financiële rommel een mooi overzichtelijk systeem te maken waarbij ik op een makkelijke manier precies weet waar m'n centen aan opgaan en waarvoor ik moet en wil sparen.

- Sjoerd van der Wielen

Wat was het fijn om inzicht te krijgen in mijn financiën. De manier waarop Carolien mij begeleide was erg fijn.. ze gaf me tips hoe ik iets anders kan doen en maakte een overzicht voor me.
ik kreeg weer inzicht en rust doordat alles nu overzichtelijk is en waarmee ik verder kan.
Ben blij met mijn vriendinnen die me met carolien in contact hebben gebracht.!

- Elma Brouwer

Omdat wij wat meer balans zochten in onze uitgaven zijn wij opzoek gegaan naar een budgetcoach. Wij zijn toen terecht gekomen bij bugetcoach Waddinxveen en wat zijn we blij dat we deze stap gemaakt hebben. Caroline is een vrouw, die je met liefde en zorg helpt met de juiste keuzes maken met je financiën. Wij zijn zeer tevreden!!

- Miranda Hofstra Oosterhof

We zijn zo blij dat we je een paar maanden geleden hebben gevraagd ons te helpen! We hebben nu structuur in onze uitgaven en het belangrijkste "eindelijk" spaargeld. Ons spaargeld zorgt voor rust waardoor we veel meer vertrouwen hebben in de toekomst. Dit hadden we van tevoren echt niet verwacht. Dank je wel Caroline. We zijn zo blij dat we de stap hebben gezet.
Onze naam bij de recensie vinden we wel eng. Daarom liever anoniem.

- Anoniem

Slimme, blije vrouw.
Gelooft niet in lange trajecten. Stimuleert jou om mee te denken en het heft weer in eigen handen te nemen.
Ze denk niet in goed of niet goed maar zoekt samen met jou naar mogelijkheden.
kortom: een wervelwind die stof doet opwaaien......
Vóór je het weet zijn haalbare doelen gesteld en de weg er naartoe duidelijk zichtbaar.
Een prachtige vrouw die werkt vanuit haar passie.
ga zo door!

- Monique Bakker

Mijn ervaring met budgetcoach Waddinxveen was erg fijn en nuttig, door middel van het maken van een schema waarin al mijn inkomsten en uitgaven die ik heb in staan, kreeg ik een duidelijk overzicht in mijn Financiën. Door het zelf bij te houden en de tips op te volgen van haar kreeg ik meer stabiliteit in mijn financiële situatie.
Zeker aan te raden om een afspraak bij haar te maken!

- Gina-leigh van Steensel

Logo Nibud
Logo VariantZorg
Logo Omroep Wetering
Logo RTW FM
Logo Ad.nl

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885