Waar bestaat een budgetcoach traject uit?

Waar bestaat een budgetcoach traject uit?

Dat is afhankelijk van jullie huidige financiële situatie. Maar ook van: wie zijn jullie, welke uitdagingen zijn er, wat zijn jullie wensen, waar willen jullie naartoe?
Ik help jullie met mijn financiële kennis, mijn helikopterview en mijn positief kritische blik. Ik denk mee, vereenvoudig en samen structureren we jullie financiën op een manier die bij jullie past. Ik leer jullie hoe geld werkt en aan welke knoppen je kan draaien om het door jullie gewenste resultaat te bereiken. Er komt een compleet financieel plan. Jullie plan!

Ik waarschuw wel alvast: Ik zet veel in beweging!
Zorgen en problemen vreten energie. Door met mij aan de slag te gaan, krijgen jullie energie. Jullie zien steeds duidelijker wat er mogelijk is en hoe jullie dat kunnen bereiken. Het is een proces waarin ik jullie stap voor stap meeneem.

Het is jullie leven, jullie keuzes, jullie manier. Ik doe, als professional, wat nodig is om samen het door jullie gewenste resultaat te bereiken.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij veelgestelde vragen of neem contact met me op.

Omdat ik me realiseer dat het best spannend is, kom ik eerst gratis en vrijblijvend langs. Dan bespreken we jullie situatie, geef ik alvast wat tips en ontdekken we of we samen een traject aangaan.

NEEM CONTACT OP

Volg Budgetcoach Waddinxveen voor tips en weetjes op   - -

Logo Ad.nl
Logo RTW FM
Logo Nibud
Logo Omroep Wetering
Logo VariantZorg

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885