Budgetcoach Waddinxveen

Budgetcoach Waddinxveen

Kleinschalig, persoonlijk en gecertificeerd, wel zo vertrouwd! Budgetcoach Waddinxveen helpt gezinnen met het in balans brengen van hun inkomsten en uitgaven. Ik begeleid particulieren, maar ook zzp-ers (zowel zakelijk als privé) en regelmatig schakelen werkgevers mij in om werknemers met financiële problemen te begeleiden.

Eerst even wat cijfers: 

1 op de 5 huishoudens in Nederland heeft betalingsproblemen, omgerekend 1,35 miljoen huishoudens
555.000 huishoudens hebben ernstige betalingsproblemen
500.000 loonbeslagen per jaar

Dit wil zeker niet zeggen dat je schulden gewoon moet vinden en accepteren. Ik wil hiermee zeggen:

Stop met je te schamen, kom in actie en/of zoek hulp

We leven in een consumptiemaatschappij en zijn eraan gewend geraakt dat er direct aan onze behoefte voldaan wordt. Vandaag besteld is vandaag geleverd. We kijken naar familie, vrienden en buren en zien wat die allemaal kopen en doen. Dat willen wij ook! Dat verdienen wij ook!

Maar wat we niet zien is dat 1 op de 5 huishoudens schulden heeft. Deze schulden zorgen voor onzekerheid, spanning, onbehaaglijk gevoel, schaamte, ruzies en stress gerelateerde gezondheidsklachten.

Mijn natuurlijke interesse in de verschillende manieren waarop mensen met geld omgaan en mijn jarenlange ervaring in het bedrijfsleven met financiële administratie, HR en loonadministratie hebben ervoor gezorgd dat ik Budgetcoach Waddinxveen ben gestart. Ik wil, waar ik goed in ben en wat ik leuk vind, inzetten om anderen te begeleiden naar financiële rust. 

Mijn doel is dat jij je financieel fit voelt. Dat je ervaart dat financieel in balans zijn ervoor zorgt dat je lichamelijk meer in balans bent. Dat je hoofd rustiger wordt, dat je je fijner voelt en rustiger slaapt. Dat je bewuste keuzes maakt en in oplossingen denkt. Dat je lange termijn plannen maakt in plaats van korte termijn. Dat je vertrouwen in jezelf en je toekomst hebt en je trots voelt.

Hoe Financieel Fit wil jij zijn?

Wil je meer weten of een gratis intake gesprek? Neem dan contact op via het contactformulier, bel 06-288 23 288 of mail info@budgetcoachwaddinxveen.nl.

Logo RTW FM
Logo Ad.nl
Logo VariantZorg
Logo Omroep Wetering
Logo Nibud

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885