Even voorstellen

Even voorstellen

Caroline Hertog
Caroline Dorpstraat.jpg

Ik ben Caroline Hertog en zolang als ik me herinner, heb ik wat met cijfers en geld. Ik kan van de spreekwoordelijke dubbeltjes, kwartjes maken :). Door meerdere commerciële functies weet ik hoe geld "werkt". 

Ik realiseerde me een paar jaar geleden steeds vaker dat mijn natuurlijke aanleg voor geldzaken niet zo vanzelfsprekend is. Om mijn kennis en kunde te kunnen delen, ben ik nu gecertificeerd zelfstandig budgetcoach, financieel coach.

In de afgelopen jaren heb ik me gespecialiseerd in gezinnen, tweeverdieners, omdat daar mijn kracht ligt. Financiële zorgen trekken vaak een wissel op de relatie en ik zorg dat het, daar waar het wringt, weer los komt.    

WAT BETEKENT DIT VOOR JOU? 

Ik ben van nature nieuwsgierig naar wie iemand is en wat iemand beweegt. Ik heb niks met in hokjes plaatsen. Niet van jou, maar ook niet van wat je wel of niet doet. Ik hou wel van kaders en ben van nature lui en een levensgenieter. Daarom heb ik geld beheren eenvoudig gemaakt en het proces, weten hoe je er financieel voor staat, geoptimaliseerd. Hierdoor blijft er tijd en energie over voor leuke dingen. Familie, vrienden, je passie enz! 

Door je geldzaken te vereenvoudigen en te structureren maak je eenvoudig de juiste beslissingen die bij jou en je situatie passen. Je leert jezelf, tijdens een traject met mij, beter kennen. Hierdoor kan je zelfverzekerd en bewust financiële keuzes maken. 

Financiële zorgen hebben een enorme impact! Soms horen daar (heftige) emoties en confrontaties bij. Hier ruimte voor hebben en het gesprek durven aangaan is wat mij maakt tot de financieel coach die ik ben.

Het is fantastisch om te zien hoe mensen veranderen en hun relaties verbeteren wanneer ze hun geld gaan beheren. Bewuste keuzes maken zorgt voor rust, vrijheid en vertrouwen. De reden van de hulpvraag is heel divers. De verandering is vaak hetzelfde. Van onrust, stress en onzekerheid naar helderheid, rust, opluchting en zelfverzekerdheid. 

Ben je op zoek naar jouw, of jullie, manier om grip op je geld en daarmee grip op je leven te krijgen?
Ik ben je reisleider, stok achter de deur, stemmetje in je hoofd, vraagbaak en motivator. Meer weten?

PS: Mijn hulp bestaat uit financiële begeleiding en niet uit het verkopen of aanbevelen van bankproducten.Logo RTW FM
Logo Omroep Wetering
Logo Ad.nl
Logo Nibud
Logo VariantZorg

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885