Minder piekeren
en maandelijks geld overhouden?
Budgetcoach Waddinxveen helpt!
CONTACT
Meer met geld kunnen
doen en sparen?
Budgetcoach Waddinxveen helpt!
CONTACT
Speelt geld een
beperkende rol in jullie leven?
Budgetcoach Waddinxveen helpt!
CONTACT

Geen geldzorgen meer - eindelijk samen grip op jullie geld!

Je partner en jij werken hard en eigenlijk brengen jullie samen best een goed inkomen binnen. Het zou genoeg moeten zijn om het huis gezellig te maken én de kosten van jullie leven met de kinderen te betalen én nog eens iets extra’s te doen ook. Jullie hebben leuke vrienden en gaan één of twee keer per jaar lekker op vakantie. Aan de buitenkant ziet jullie leven er prima uit. Maar zo is het niet helemaal.

Herken je dit?

 • Jullie hebben steeds vaker onenigheid over geld.
 • De rekeningen - de boodschappen - de kinderen - het geld stroomt eruit. Je wordt er gek van, waar blijft het toch?
 • Nee moeten zeggen als de kinderen om iets vragen wat geld kost vind je echt lastig. Het maakt je verdrietig! Vaak koop je het dus toch, ze moeten toch gewoon mee kunnen doen? Maar aan het eind van de maand ben jij aan het puzzelen om rond te komen.
 • Lijstjes maken - tips op internet zoeken - samen afspraken maken over geld… Je hebt het allemaal gedaan en het helpt niet. De maand blijft langer dan jullie inkomen.
 • Samen over de financiën praten eindigt in verwijten en ruzie, want jouw oplossing is zijn oplossing niet en andersom. Jullie begrijpen elkaar soms gewoon niet.

Af en toe doe je alsof er niks aan de hand is. Dan pak je toch dat terrasje, koop je toch dat mooie cadeau en bestel je toch die schoenen. Maarja, die komt twee keer zo hard bij je terug, want dan staat er aan het eind van de maand nóg minder op de rekening…

Download-gratis-ebook.jpg

Laatst had je een maand, dat was écht een ramp. Jullie moesten kiezen tussen twee rekeningen niet betalen of je ouders vragen om boodschappengeld.

En dan die extra uitgaven:

 • Net als je denkt het eind van de maand prima te gaan halen, komt er een uitnodiging voor een jubileumfeestje van een van je vrienden. Je beste outfit kan nog wel, maar zonder cadeautje kun je écht niet verschijnen.
 • De aankondiging van het schoolkamp van de jongste zit in je inbox. Er moeten toch weer allerlei extra’s betaald en aangeschaft worden. 

En weer zie je de bodem van je portemonnee. En weer hebben jullie er woorden over…

Nu de kinderen steeds ouder worden, maak je je extra zorgen. Geld opzij zetten voor een vervolgopleiding is nog steeds niet gelukt. Hoe moet dat straks? Hoe gaan jullie het voor elkaar krijgen om ooit geld over te houden? 

Je bent zo bang dat af en toe slecht slapen overgaat in slapeloze nachten. Dat de geldproblemen jullie steeds verder uit elkaar gaan drijven door korte lontjes. Hoe moet het als er echt (grote) schulden zijn? Straks lopen de schulden zo op dat anderen in jullie omgeving het gaan zien. Of stel je voor dat de kinderen er met anderen over gaan praten. Je moet er niet aan denken!

Jullie hadden het je heel anders voorgesteld. Het moet anders! Maar HOE?

Zoveel mensen, zoveel manieren. Samen vinden we jullie manier!

Een kleine maand geleden zijn wij begonnen met Caroline aan ons budget traject. Na aardig wat wikken en wegen of het allemaal wel echt zou werken voor ons, hebben we er toch voor gekozen om contact op te nemen met Caroline. Het traject gaat boven verwachting GOED!Beide hebben we al zoveel nieuwe/besparende inzichten gekregen dat we niet meer iedere maand een paar dagen of zelfs een week aan geld te kort komen. Wat een heel stuk minder stress betekent!! Caroline heel erg bedankt en ik kijk uit naar onze volgende afspraken en naar de rest van ons traject!

- Wesley Cooijman

Werk met mij!

Wil jij ook een financieel ontspannen leven voor jouw gezin? Ontdek wat ik voor jullie kan betekenen!

Lees hier meer

1

Recensies!

Bijna honderd andere stellen zijn jullie voorgegaan. Nieuwsgierig wat anderen zeggen?

Google reviews

2

Blogs, podcasts en social media

Er is zo ontzettend veel te vertellen en te weten over geld. Ik geef tips en inspireer via blogs, podcasts, social media en radio RTW FM. Volg Budgetcoach Waddinxveen voor tips en weetjes op Instagram, Facebook of LinkedIn!

Naar de blogs

3

Logo Omroep Wetering
Logo VariantZorg
Logo Fit At Home
Logo Nibud
Logo Ad.nl
Logo RTW FM

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP

Jouw budgetcoach in Waddinxveen

Geldzorgen en schulden hebben invloed op hoe je je voelt. Wanneer geld sneller wordt uitgegeven dan verdient, ontstaat er spanning. Bij jou, bij je partner en misschien ook onderling. Financiële zorgen laten je niet los. Je kan ze niet even uitzetten en ze lossen niet vanzelf op. Wat het ingewikkeld maakt is dat geld veel meer is dan een ruilmiddel. Je persoonlijkheid, overtuigingen en patronen hebben invloed op hoe je met geld omgaat. Jouw oplossing is niet de oplossing van de ander. Vroeg of laat ontstaan hierdoor strubbelingen, ingewikkelde gesprekken en gedoe.
Denk niet langer dat dit erbij hoort! Het kan echt anders en ik leer jullie hoe. Budgetcoach Waddinxveen helpt!!

Veelgestelde vragen

Een hele terechte vraag "wat kost een budgetcoach / financieel coach?"

Ik snap dat het inschakelen van een financieel coach lastig is. Ik kost tenslotte geld en dat is nou juist wat jullie tekort komen. Dus wat kan ik dat jullie zelf niet kunnen? Op internet is tenslotte heel veel te vinden over een overzicht maken, inzicht krijgen en geldbesparende tips.

En ja, technisch gezien heb je gelijk. Maar doen jullie er ook wat mee? Is het overzicht compleet? En wat is jullie inzicht? En wat doen jullie met dit inzicht? Wat zijn jullie valkuilen? Hebben jullie met de wirwar aan informatie een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de stappen? En zetten jullie deze stappen ook?

Ik lever maatwerk. Ieder traject is anders en verschilt qua intensiviteit en duur. Het is daarom onmogelijk om zonder gesprek een offerte te maken. Tijdens het gratis en vrijblijvende eerste gesprek - wat heb je te verliezen!? - geef ik een kostenplaatje. De kosten voor het traject nemen we vervolgens mee in jullie financiële planning, zodat er alleen maar winst te behalen is.

Ik beloof je dat jullie de investering in 3 tot maximaal 4 maanden hebben terugverdiend. Vervolgens heb je er de rest van je leven wat aan. Zowel in mentale rust als in financieel ontspannen leven. Maar ook in hoe jullie met elkaar en de kinderen omgaan. Geld binnen een relatie speelt nou eenmaal een enorm grote rol.

Het traject “samen grip op jullie geld” is een investering in jullie toekomst!

NEEM CONTACT OP

Bij veelgestelde vragen beantwoord ik eventuele vragen, maar je kan me ook appen of contact opnemen.

Volg Budgetcoach Waddinxveen voor tips en weetjes op   - -

Overbestedingsschulden ontstaan wanneer je genoeg inkomen hebt, maar teveel geld uitgeeft.

Tegenwoordig zijn er veel gezinnen met een dubbel inkomen. (Te)veel geld uitgeven, overbesteding, gaat dan lang goed, omdat er genoeg inkomsten zijn. Maar door alle verplichtingen, ontstaan er schulden. Het is een uitdaging om minder geld uit te geven, te bezuinigen. Jullie willen wel, maar hoe en waarop? En waar begin je?

Ook bij de huishoudelijke uitgaven is het lastig om minder geld uit te geven. Als mens doen we 95% op de automatische piloot. Ingegeven door gedrag, behoeften, gewoonten en overtuigingen. Dit zijn blinde vlekken voor jou en je partner. En blinde vlekken? Die zie je zelf niet :).

Als de situatie te lang duurt, lopen de spanningen op. Piekeren, slapeloze nachten en ongemakkelijke gesprekken. Jullie zitten in een negatieve spiraal die niet alleen jullie, maar het hele gezin meetrekt. Het wordt er niet gezelliger op.

Denk je nu “Herkenbaar Caroline! Maar wat nu?”

Gun jezelf en elkaar dan om de negatieve spiraal te doorbreken. Ik ben budgetcoach, financieel coach, en ik leer jullie om de inkomsten en uitgaven weer in evenwicht te brengen. We gaan helemaal in op jullie situatie en op wie jullie zijn als gezin. Waar worden jullie blij en gelukkig van? Welke financiële keuzes en oplossingen passen daarbij? Van mij moet niks, maar ik denk wel actief mee.

En ja, ik kost geld! Maar wat kost de situatie jullie nu, op dit moment? Hoelang willen jullie nog doorgaan met proberen, teveel geld uitgeven en aanmodderen?

Investeer in financiële groei en ik beloof dat jullie mij binnen een maand of twee terugverdienen. Wanneer je eenmaal weet hoe het werkt, heb je daar de rest van je leven wat aan.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij veelgestelde vragen, tweeverdieners in loondienst, tweeverdieners en zelfstandig ondernemer of neem contact met me op.

Omdat ik me realiseer dat het best spannend is, kom ik eerst gratis en vrijblijvend langs. Dan bespreken we jullie situatie, geef ik alvast wat tips en ontdekken we of we samen een traject aangaan.

NEEM CONTACT OP

Volg Budgetcoach Waddinxveen voor tips en weetjes op   - -

Als bedrijf verdien je de kosten voor een budgetcoach, financieel coach, snel terug.

Financiële zorgen hebben een grote impact. Je kan ze niet even uitschakelen, ze verdwijnen niet vanzelf en je kan er niet voor weglopen. Met als gevolg dat, hoe graag iemand ook zou willen, het onmogelijk is om werk en privé gescheiden te houden. De vraag "wat kost het wanneer we niks doen?"* is daarom reëel.

Hulp aanbieden is een win-win situatie!

Allereerst natuurlijk voor de werknemer. Die staat er niet langer alleen voor, waardoor er direct rust komt. Er komt weer licht aan het eind van de tunnel.

Als bedrijf krijg je een ontspannen collega met een betere concentratie en daardoor minder fouten en ongelukken. De kans op ziekteverzuim door financiële stress verdwijnt. Een ontspannen werknemer is ook fijner in de omgang en flexibeler in de interactie met collega's en leidinggevenden. De salarisadministratie heeft minder werk aan voorschot verzoeken en de gesprekken en administratie rondom loonbeslag.

Jullie krijgen allebei, werkgever en werknemer, weer tijd en ruimte om je volledig op het werk te richten!

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkom hoge kosten door financiële zorgen bespreekbaar te maken. Life events vragen om aanpassing van financieel gedrag. Durf als werkgever te vragen of het financieel goed gaat bij verhuizing, samenwonen, kinderen krijgen, mantelzorg, ziekte (ook van partner), ontslag partner enz. Zijn er zorgen? Bied dan een financieel coach aan om te helpen een nieuw financieel evenwicht te vinden. Hiermee voorkom je financiële problemen en hoge kosten voor het bedrijf.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij veelgestelde vragen of neem contact met me op.

NEEM CONTACT OP

Volg Budgetcoach Waddinxveen voor tips en weetjes op   - -

* Volgens het Nibud lopen de kosten voor een werknemer met schulden op tot € 13.000 euro per jaar (bij modaal salaris en fulltime dienstverband).

Een Aanpassingsschuld ontstaat door een daling van het inkomen. Denk hierbij aan:

 • Ontslag
 • Echtscheiding
 • Ziekte
 • Minder gaan werken
 • Kinderen krijgen

Door de inkomensdaling verandert de balans tussen jullie inkomsten en uitgaven. Wanneer je niks doet en geld blijft uitgeven zoals jullie gewend waren, is er spaargeld nodig of zijn er rekeningen die niet betaald kunnen worden. Misschien sluiten jullie een lening af of staan jullie maandelijks rood op de betaalrekening.

Daarbij gaat de inkomensdaling soms gepaard met negatieve emoties. Je krijgt steeds minder energie. Je probeert van alles. Je doet je best. Maar gedrag dat je gewend bent, laat zich niet zo makkelijk veranderen. Het voelt niet goed en frustreert. Af en toe voel je je onzeker en angstig over de toekomst. Zo kan het niet doorgaan!
Herkenbaar?

De valkuil is dat je denkt dat het volgende maand wel beter zal gaan of dat jullie “vanzelf wel zien hoe het gaat”. Misschien staan jullie jezelf in het begin nog toe om aan de nieuwe situatie te wennen. Maar zeg eens eerlijk: “hoe lang kan en mag dat wennen duren?” Het spaargeld wordt steeds minder of is misschien al op. Wacht daarom niet langer en kom in actie! Zorg voor een nieuwe balans tussen jullie inkomsten en uitgaven.

Als budgetcoach, financieel coach, ken ik de regels en wetten. Misschien zijn er financiële regelingen waar jullie een beroep op kunnen doen. Ik neem jullie stap voor stap mee in het proces van een nieuwe balans vinden. Hierbij gebruiken we uiteraard de cijfers, jullie inkomsten en uitgaven, maar we gaan ook in op de mentale kant. De emoties die er zijn. Gedrag en overtuigingen die in de weg staan, zonder dat je je daarvan bewust bent. En we kijken waar kansen liggen!

Jullie hebben misschien minder energie en daardoor is het moeilijk om de motivatie te vinden. Ik neem jullie mee op een reis naar een nieuw financieel evenwicht. Ik ben een onafhankelijke derde met een helikopterview. Ik zorg dat jullie doorgaan wanneer het even lastig is. Samen zorgen we ervoor dat jullie persoonlijke financiële plan helemaal op maat is en rekening houdt met jullie wensen, voor nu en later.

NOTE:

Denk bij aanpassingsschulden ook aan een baby krijgen. Heel erg leuk en welkom, maar vaak daalt het inkomen en stijgen de kosten. Tip: start meteen met sparen voor de studiekosten van jullie kleine.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij veelgestelde vragen of neem contact met me op.

Omdat ik me realiseer dat het best spannend is, kom ik eerst gratis en vrijblijvend langs. Dan bespreken we jullie situatie, geef ik alvast wat tips en ontdekken we of we samen een traject aangaan.

NEEM CONTACT OP

Volg Budgetcoach Waddinxveen voor tips en weetjes op   - -

Contact!

Budgetcoach Waddinxveen
Je kan ook bellen of mailen. Tel: 06-288 232 88E-mail: caroline@budgetcoachwaddinxveen.nl

5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885