Speelt geld een
beperkende rol in jullie leven?
Budgetcoach Waddinxveen helpt!
Contact!
Minder piekeren
en maandelijks geld overhouden?
Budgetcoach Waddinxveen helpt!
Contact!
Meer met geld kunnen
doen en sparen?
Budgetcoach Waddinxveen helpt!
Contact!

Leren om beter en effectiever met je geld om te gaan?

Download-gratis-ebook.jpg

Ben je er klaar voor om jullie financiële problemen aan te pakken en daarmee de negatieve spiraal te doorbreken? Budgetcoach Waddinxveen helpt!

Word de baas over je geld. Niet langer alles of meer uitgeven, maar kunnen sparen! Voor het aflossen van schulden, de studie van de kinderen, een nieuwe auto of wat jullie wensen ook zijn.

=====
Niet wachten, maar alvast zelf aan de slag? Download mijn gratis e-book met daarin 5 praktische stappen om deze maand al geld over te houden.

Volg Budgetcoach Waddinxveen voor tips en weetjes op   - -

=====

Herken je dit? Jullie werken allebei hard en hebben een goed salaris. Een fijn en gezellig huis, één of twee auto’s voor de deur, een rijk sociaal leven en lieve kinderen. Het plaatje aan de buitenkant klopt helemaal.

Toch is de realiteit de laatste tijd anders.

Het voelt helemaal niet zo perfect. Sommige maanden is het afwachten of er net wel of net niet genoeg geld is voor alle rekeningen en de boodschappen. Jullie proberen van alles, maar het lukt niet om grip te krijgen op het geld. Allerlei doemscenario’s spoken door je hoofd.

Hoelang willen jullie zo doorgaan?

Ik nodig jullie uit om uit de maalstroom te stappen. Denk niet dat financiële zorgen erbij horen of dat het volgende maand vanzelf beter gaat. Laat mij jullie helpen met mijn financiële kennis.

Zoveel mensen, zoveel manieren. Samen vinden we jullie manier!

Dat het tot nu toe niet lukt, ligt niet aan jou en ligt ook niet aan jullie. Financiën zijn de laatste jaren steeds ingewikkelder geworden.

Gun jezelf en elkaar om te investeren in jullie financiële toekomst. Ik neem jullie mee door het proces en samen ontdekken we jullie manier om financieel ontspannen te leven.

Tweeverdieners in loondienst

Genoeg geld voor de rekeningen, boodschappen en leuke dingen! Sparen voor jullie dromen! Financiën worden eenvoudig en overzichtelijk. Irritaties en ruzies over geld verdwijnen. Er komt rust!

Lees hier meer

1

Tweeverdieners en zelfstandig ondernemer

Structuur en eenvoud in jullie huishoudelijke financiën! Rust, ondanks wisselende inkomsten. Een financieel ontspannen leven, zowel zakelijk als privé, zonder gepieker en frustraties!

Lees hier meer

2

Werkgevers

Financiële zorgen hebben een enorme impact op mensen en gezinnen. Maar ook op het werk. En natuurlijk zijn financiën privé! Maar je mag als werkgever wel het gesprek aangaan en hulp bieden.

Lees hier meer

3

Logo VariantZorg
Logo RTW FM
Logo Ad.nl
Logo Omroep Wetering
Logo Nibud

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP

Jouw budgetcoach in Waddinxveen

Geldzorgen en schulden hebben invloed op hoe je je voelt. Wanneer geld sneller wordt uitgegeven dan verdient, ontstaat er spanning. Bij jou, bij je partner en misschien ook onderling. Financiële zorgen laten je niet los. Je kan ze niet even uitzetten en ze lossen niet vanzelf op. Wat het ingewikkeld maakt is dat geld veel meer is dan een ruilmiddel. Je persoonlijkheid, overtuigingen en patronen hebben invloed op hoe je met geld omgaat. Jouw oplossing is niet de oplossing van de ander. Vroeg of laat opstaan hierdoor strubbelingen, ingewikkelde gesprekken en gedoe.
Denk niet langer dat dit erbij hoort! Het kan echt anders en ik leer jullie hoe. Budgetcoach Waddinxveen helpt!!

Veelgestelde vragen

Een hele terechte vraag "wat kost een budgetcoach / financieel coach?" Als financieel coach lever ik maatwerk. Ieder traject verschilt in intensiviteit en duur. Het is daarom onmogelijk om zonder gesprek een prijs vast te stellen. Tijdens het gratis en vrijblijvende eerste gesprek - wat heb je te verliezen!? - geef ik een kostenplaatje. De kosten voor het traject nemen we vervolgens mee in jullie financiële planning, zodat er alleen maar winst te behalen is. Jullie verdienen mij, meestal binnen twee maanden, dubbel en dwars terug!

Ik weet dat dit een open-deur is, maar in dit geval zeker relevant “wát kost het jullie nu!?” Iedere maand dat jullie je best doen, aanmodderen en afwachten…

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij veelgestelde vragen of neem contact met me op.

Omdat ik me realiseer dat het best spannend is, kom ik eerst gratis en vrijblijvend langs. Dan bespreken we jullie situatie, geef ik alvast wat tips en ontdekken we of we samen een traject aangaan.

NEEM CONTACT OP

Volg Budgetcoach Waddinxveen voor tips en weetjes op   - -

Overbestedingsschulden ontstaan wanneer je genoeg inkomen hebt, maar teveel geld uitgeeft.

Tegenwoordig zijn er veel gezinnen met een dubbel inkomen. (Te)veel geld uitgeven, overbesteding, gaat dan lang goed, omdat er genoeg inkomsten zijn. Maar door alle verplichtingen, ontstaan er schulden. Het is een uitdaging om minder geld uit te geven, te bezuinigen. Jullie willen wel, maar hoe en waarop? En waar begin je?

Ook bij de huishoudelijke uitgaven is het lastig om minder geld uit te geven. Als mens doen we 95% op de automatische piloot. Ingegeven door gedrag, behoeften, gewoonten en overtuigingen. Dit zijn blinde vlekken voor jou en je partner. En blinde vlekken? Die zie je zelf niet :).

Als de situatie te lang duurt, lopen de spanningen op. Piekeren, slapeloze nachten en ongemakkelijke gesprekken. Jullie zitten in een negatieve spiraal die niet alleen jullie, maar het hele gezin meetrekt. Het wordt er niet gezelliger op.

Denk je nu “Herkenbaar Caroline! Maar wat nu?”

Gun jezelf en elkaar dan om de negatieve spiraal te doorbreken. Ik ben budgetcoach, financieel coach, en ik leer jullie om de inkomsten en uitgaven weer in evenwicht te brengen. We gaan helemaal in op jullie situatie en op wie jullie zijn als gezin. Waar worden jullie blij en gelukkig van? Welke financiële keuzes en oplossingen passen daarbij? Van mij moet niks, maar ik denk wel actief mee.

En ja, ik kost geld! Maar wat kost de situatie jullie nu, op dit moment? Hoelang willen jullie nog doorgaan met proberen, teveel geld uitgeven en aanmodderen?

Investeer in financiële groei en ik beloof dat jullie mij binnen een maand of twee terugverdienen. Wanneer je eenmaal weet hoe het werkt, heb je daar de rest van je leven wat aan.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij veelgestelde vragen, tweeverdieners in loondienst, tweeverdieners en zelfstandig ondernemer of neem contact met me op.

Omdat ik me realiseer dat het best spannend is, kom ik eerst gratis en vrijblijvend langs. Dan bespreken we jullie situatie, geef ik alvast wat tips en ontdekken we of we samen een traject aangaan.

NEEM CONTACT OP

Volg Budgetcoach Waddinxveen voor tips en weetjes op   - -

Als bedrijf verdien je de kosten voor een budgetcoach, financieel coach, snel terug.

Financiële zorgen hebben een grote impact. Je kan ze niet even uitschakelen, ze verdwijnen niet vanzelf en je kan er niet voor weglopen. Met als gevolg dat, hoe graag iemand ook zou willen, het onmogelijk is om werk en privé gescheiden te houden. De vraag "wat kost het wanneer we niks doen?"* is daarom reëel.

Hulp aanbieden is een win-win situatie!

Allereerst natuurlijk voor de werknemer. Die staat er niet langer alleen voor, waardoor er direct rust komt. Er komt weer licht aan het eind van de tunnel.

Als bedrijf krijg je een ontspannen collega met een betere concentratie en daardoor minder fouten en ongelukken. De kans op ziekteverzuim door financiële stress verdwijnt. Een ontspannen werknemer is ook fijner in de omgang en flexibeler in de interactie met collega's en leidinggevenden. De salarisadministratie heeft minder werk aan voorschot verzoeken en de gesprekken en administratie rondom loonbeslag.

Jullie krijgen allebei, werkgever en werknemer, weer tijd en ruimte om je volledig op het werk te richten!

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkom hoge kosten door financiële zorgen bespreekbaar te maken. Life events vragen om aanpassing van financieel gedrag. Durf als werkgever te vragen of het financieel goed gaat bij verhuizing, samenwonen, kinderen krijgen, mantelzorg, ziekte (ook van partner), ontslag partner enz. Zijn er zorgen? Bied dan een financieel coach aan om te helpen een nieuw financieel evenwicht te vinden. Hiermee voorkom je financiële problemen en hoge kosten voor het bedrijf.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij veelgestelde vragen of neem contact met me op.

NEEM CONTACT OP

Volg Budgetcoach Waddinxveen voor tips en weetjes op   - -

* Volgens het Nibud lopen de kosten voor een werknemer met schulden op tot € 13.000 euro per jaar (bij modaal salaris en fulltime dienstverband).

Een Aanpassingsschuld ontstaat door een daling van het inkomen. Denk hierbij aan:

  • Ontslag
  • Echtscheiding
  • Ziekte
  • Minder gaan werken
  • Kinderen krijgen

Door de inkomensdaling verandert de balans tussen jullie inkomsten en uitgaven. Wanneer je niks doet en geld blijft uitgeven zoals jullie gewend waren, is er spaargeld nodig of zijn er rekeningen die niet betaald kunnen worden. Misschien sluiten jullie een lening af of staan jullie maandelijks rood op de betaalrekening.

Daarbij gaat de inkomensdaling soms gepaard met negatieve emoties. Je krijgt steeds minder energie. Je probeert van alles. Je doet je best. Maar gedrag dat je gewend bent, laat zich niet zo makkelijk veranderen. Het voelt niet goed en frustreert. Af en toe voel je je onzeker en angstig over de toekomst. Zo kan het niet doorgaan!
Herkenbaar?

De valkuil is dat je denkt dat het volgende maand wel beter zal gaan of dat jullie “vanzelf wel zien hoe het gaat”. Misschien staan jullie jezelf in het begin nog toe om aan de nieuwe situatie te wennen. Maar zeg eens eerlijk: “hoe lang kan en mag dat wennen duren?” Het spaargeld wordt steeds minder of is misschien al op. Wacht daarom niet langer en kom in actie! Zorg voor een nieuwe balans tussen jullie inkomsten en uitgaven.

Als budgetcoach, financieel coach, ken ik de regels en wetten. Misschien zijn er financiële regelingen waar jullie een beroep op kunnen doen. Ik neem jullie stap voor stap mee in het proces van een nieuwe balans vinden. Hierbij gebruiken we uiteraard de cijfers, jullie inkomsten en uitgaven, maar we gaan ook in op de mentale kant. De emoties die er zijn. Gedrag en overtuigingen die in de weg staan, zonder dat je je daarvan bewust bent. En we kijken waar kansen liggen!

Jullie hebben misschien minder energie en daardoor is het moeilijk om de motivatie te vinden. Ik neem jullie mee op een reis naar een nieuw financieel evenwicht. Ik ben een onafhankelijke derde met een helikopterview. Ik zorg dat jullie doorgaan wanneer het even lastig is. Samen zorgen we ervoor dat jullie persoonlijke financiële plan helemaal op maat is en rekening houdt met jullie wensen, voor nu en later.

NOTE:

Denk bij aanpassingsschulden ook aan een baby krijgen. Heel erg leuk en welkom, maar vaak daalt het inkomen en stijgen de kosten. Tip: start meteen met sparen voor de studiekosten van jullie kleine.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij veelgestelde vragen of neem contact met me op.

Omdat ik me realiseer dat het best spannend is, kom ik eerst gratis en vrijblijvend langs. Dan bespreken we jullie situatie, geef ik alvast wat tips en ontdekken we of we samen een traject aangaan.

NEEM CONTACT OP

Volg Budgetcoach Waddinxveen voor tips en weetjes op   - -

Contact!

Budgetcoach Waddinxveen
Je kan ook bellen of mailen. Tel: 06-288 232 88E-mail: caroline@budgetcoachwaddinxveen.nl

5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885