Wat is een overbestedingsschuld?

Wat is een overbestedingsschuld?

Overbestedingsschulden ontstaan wanneer je voldoende inkomsten hebt, maar teveel geld uitgeeft. Al dan niet middels kredieten.

Dit gaat lang goed omdat er genoeg inkomsten zijn. Door alle verplichtingen die je bent aangegaan is het echter moeilijk om minder geld uit te geven. Het is een hele uitdaging om te bezuinigen. Je wilt wel, maar hoe en waarop? En hoe doe je dat? Veranderen is lastig.

Wanneer dit jouw situatie is, weet dan dat je niet de enige bent. Je uitdaging is om je bewust te worden van je gewoonten en je gedrag. Je gedrag veranderen is echter moeilijk omdat 95% automatisch gaat. Het voornemen om anders met je geld om te gaan is niet genoeg. Je moet echt in actie komen!

Lukt het je niet! Neem dan contact op voor tijdelijke financiële begeleiding. Ik help je de controle terug te krijgen. We vinden mogelijkheden om te besparen. Je wordt je bewust van je blinde vlekken en je automatische gedrag. Ik ben je financiële personal trainer die je bij de les houdt, je stok achter de deur is, je motiveert en met je meedenkt.

Financiële vrijheid is genoeg spaargeld hebben en inkomsten en uitgaven die in balans zijn. Deze vrijheid krijg je door bewuste keuzes te maken die bij je passen en die je echt blij maken.

Logo Omroep Wetering
Logo RTW FM
Logo Ad.nl
Logo VariantZorg
Logo Nibud

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885