Wat is budgetcoaching

Wat is budgetcoaching

Budget is de hoeveelheid geld om te besteden.

Coaching is inspireren en ondersteunen.

Een budgetcoach wordt ook wel een financieel begeleider genoemd.

Als budgetcoach help ik je met je financiële huishouding. Ik inspireer en ondersteun je om overzicht en inzicht te krijgen in je inkomsten en uitgaven en deze in balans te brengen.

Financieel overzicht begint bij een goede administratie. Wanneer je hier moeite mee hebt, help ik je om deze op te zetten.
We maken samen je persoonlijk budgetplan. Dit is een maand- jaaroverzicht waarin je inkomsten en uitgaven staan. Dit zorgt voor overzicht en inzicht. Vanuit dit inzicht gaan we op zoek naar de mogelijkheden die er zijn om je inkomsten en uitgaven in balans te brengen. Ik ondersteun je met mijn kennis en ervaring en inspireer je om in oplossingen te denken en mogelijkheden te onderzoeken. Ik motiveer je en leer je om te gaan met je valkuilen. 

Mijn doel is dat je leert om zelfstandig financieel in balans te blijven en dat je ervaart dat financieel in balans zijn ervoor zorgt dat je ook lichamelijk in balans komt. Dat je hoofd rustiger wordt, dat je lekkerder en rustiger slaapt. Dat je emoties in balans komen. 

Je houdt zelf de regie. Het is jouw leven. Het worden jouw keuzes.
Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885