Tweeverdieners en zelfstandig ondernemer

Tweeverdieners en zzp-er met financiële problemen

Mijn klanten zijn tweeverdieners en regelmatig is er één, en soms allebei, zzp-er. De financiële problemen worden vaak toegeschreven aan het wisselende inkomen, maar is dat zo?

Je bent zelfstandig ondernemer geworden omdat je meer vrijheid wilde en goed bent in je vak. Dat blijkt ook wel, want je bedrijf draait goed. Tenminste …. volgens de boekhouder.

De realiteit voelt op het moment heel anders.

Vrijheid voelen jullie niet. In ieder geval niet financieel. Jullie werken allebei hard en volgens een overzicht dat jullie hebben gemaakt, moet er genoeg geld zijn voor alle rekeningen, boodschappen, leuke dingen en sparen. Het is echter niet genoeg! Er wordt veel te vaak extra geld overgeboekt naar privé, de spaarrekening slinkt en betalingen worden af en toe uitgesteld. En dan zijn er ook nog de belastingen die betaald moeten worden. Waar blijft het geld toch!?

Ondertussen denken jullie “hoe moeilijk kan het zijn?”. Nog maar een maand proberen! Meer frustraties, onderlinge irritaties en spanningen. Jullie worden er doodmoe van en het wordt steeds zwaarder. Qua geld, maar ook emotioneel.

Een doel zonder plan is slechts een wens

Natuurlijk hebben jullie op internet gezocht naar oplossingen. Maar dat is een wirwar aan informatie, kost veel tijd en lijkt niet op jullie van toepassing.

Financieel coach en zelfstandig ondernemer

Terwijl je dit leest, als zelfstandig ondernemer, denk je misschien “Een budgetcoach inschakelen? Dat is toch voor mensen met grote financiële problemen of een uitkering?”

Maar stel je nou voor dat ik financieel coach ben. Klinkt al beter toch? Als financieel coach help ik juist gezinnen zoals jullie, omdat ik daar energie van krijg. Ik hou van mensen die initiatief tonen, oplossingsgericht zijn en gemotiveerd.

Ik heb me zelfs gespecialiseerd in ondernemers met schulden. Bijkomend voordeel: als zelfstandig ondernemer snap ik waar jullie tegenaan lopen!

En nee, ik doe zeker niet hetzelfde als je boekhouder. Een boekhouder kijkt achteruit, hoe heb je gedraaid, wat is er gebeurd. Ik kijk juist vooruit, waar wil je naartoe en hoe bereik je dat.

Financiële transformatie

Wees eens eerlijk… hoelang houden jullie het op deze manier nog vol? Hoelang accepteren jullie de frustraties, irritaties en ongemakkelijke gesprekken nog? Hoeveel kost iedere maand dat jullie teveel geld uitgeven?

Gun jezelf en elkaar om te investeren in financiële groei. Financiën beheren is een vak. Ja, ook je huishoudelijke financiën.

In neem jullie stap voor stap mee door het proces zodat er overzicht komt in de financiële chaos. We maken jullie financiën eenvoudiger en brengen structuur aan. Privé, zakelijk of allebei. Er komt eindelijk rust! We sporen besparingen op, we vinden oplossingen voor de valkuilen die er zijn. Kortom, het wordt een financiële transformatie.

Wanneer je eenmaal weet hoe het werkt, heb je daar de rest van je leven wat aan. Geldstress en geldzorgen worden vervangen door rust, vrijheid en vertrouwen in de toekomst.

Het juiste moment om te starten? NU

Waarom wachten totdat er nog meer geld is uitgegeven en de problemen groter worden? Waarom nog langer piekeren en stressen?

Financiële zorgen los je niet met een vingerknip op. Begin daarom NU en zet de eerste stap. Ik hoor altijd van klanten dat er na het eerste of tweede gesprek al rust is. Je staat er niet langer alleen voor en bent niet langer van alles aan het proberen maar zet de juiste stappen.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij veelgestelde vragen of neem contact met me op.

Omdat ik me realiseer dat het best spannend is, kom ik eerst gratis en vrijblijvend langs. Dan bespreken we jullie situatie, geef ik alvast wat tips en ontdekken we of we samen een traject aangaan.

NEEM CONTACT OP

Volg Budgetcoach Waddinxveen voor tips en weetjes op   - -

Logo VariantZorg
Logo Omroep Wetering
Logo RTW FM
Logo Nibud
Logo Ad.nl

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885