Tweeverdieners in loondienst

Geen geldzorgen meer en leren om te sparen

Als tweeverdieners met geldzorgen hebben jullie een uitdaging. Om geld over te houden en te kunnen sparen, zal je anders met je geld moeten omgaan. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Huishoudelijke financiën zijn de laatste jaren niet makkelijker geworden en geld uitgeven doe je voor 95% op de automatische piloot.

Zolang je hetzelfde blijft doen, verandert er niks

Ik wil jullie uitnodigen om het vanaf nu anders te doen. Want zeg eens eerlijk… Hoelang wil je op deze manier doorgaan? Wat kost het iedere maand? Piekeren, frustratie en ongemakkelijke gesprekken met je partner! Om nog maar te zwijgen over het geld dat iedere maand uitgegeven wordt, zonder dat jullie weten waaraan.

Of toch nog maar even aanrommelen? In de hoop dat het volgende maand beter gaat.

Ik snap best dat het inschakelen van een budgetcoach, financieel coach klinkt trouwens al veel beter, lastig is. Ik kost tenslotte geld en dat is nou juist wat jullie tekort komen. Dus wat kan ik dat jullie zelf niet kunnen? Op internet is tenslotte heel veel te vinden over een overzicht maken, inzicht krijgen en geldbesparende tips.

En ja, technisch gezien heb je gelijk. Maar doen jullie er ook wat mee? Is het overzicht compleet? En wat is jullie inzicht? En wat doen jullie met dit inzicht? Hebben jullie met de wirwar aan informatie een duidelijk beeld van de mogelijkheden en de stappen? En zetten jullie deze stappen ook?


Financiële transformatie


Als financieel coach ken ik de regels en wetten. Samen vereenvoudigen we jullie financiën op een manier die helemaal bij jullie past. Praktisch en structureel, zodat het nog maar weinig tijd kost. Er is alle ruimte voor eventuele emoties die er zijn. Ik heb een helikopterview en ben positief kritisch; maar er moet niks! Het is jullie leven dus we maken een persoonlijk financieel plan dat rekening houdt met jullie wensen, voor nu en later.

Kortom, het wordt een financiële transformatie. Zowel praktisch als mentaal! Gun jezelf en elkaar te investeren in financiële groei. En ook mooi meegenomen: er is directe winst! Jullie verdienen mij namelijk binnen een maand of twee terug. En wanneer je eenmaal weet hoe het werkt, heb je daar de rest van je leven wat aan.

Zijn jullie er klaar voor om een financieel ontspannen leven te hebben én je dromen uit te laten komen? Twijfel dan niet langer en laat mij jullie helpen.

Heb je nog vragen? Kijk dan even bij veelgestelde vragen of neem contact met me op.

Omdat ik me realiseer dat het best spannend is, kom ik eerst gratis en vrijblijvend langs. Dan bespreken we jullie situatie, geef ik alvast wat tips en ontdekken we of we samen een traject aangaan.

NEEM CONTACT OP

Volg Budgetcoach Waddinxveen voor tips en weetjes op   - -

Logo Omroep Wetering
Logo Nibud
Logo RTW FM
Logo Ad.nl
Logo VariantZorg

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885