Werknemer met schulden in Waddinxveen

Werknemer met schulden in Waddinxveen

Budgetcoach Waddinxveen helpt jouw werknemer met schulden en/of geldproblemen in Waddinxveen.

Heb je een werknemer met schulden en/of geldproblemen en werken jullie in Waddinxveen? Dan help ik graag om meer financiële, en daarmee emotionele, stabiliteit te creëren! Ik ben Caroline Hertog, gecertificeerd budgetcoach, en de vrouw achter Budgetcoach Waddinxveen. Ik kom graag naar Waddinxveen om kennis te maken met jou en je werknemer.

Schulden en betalingsachterstanden hebben een grote impact

Financiële zorgen en problemen hebben een enorme impact op mensen en hun directe omgeving. Dus ook op hun functioneren als werknemer.

  • Vaker arbeidsongeschikt, omdat werken soms gewoon teveel is
  • Concentratieverlies door piekeren en of slecht slapen
  • Verhoogde kans op ongelukken
  • Kort lontje en daardoor meer begeleiding
  • Voorschot vragen op vakantiegeld / 13e maand
  • Tijd en geld voor afhandeling loonbeslag
  • Fraudegevoeligheid

Tijd om hier verandering in te brengen! Wil jij vandaag nog de eerste stap zetten om je werknemer van zijn of haar schulden af te helpen? Neem dan contact op!

NEEM CONTACT OP

Tijd voor hulp bij financiële problemen

Wil je je werknemer met schulden en geldproblemen helpen? Kom in actie en bied een budgetcoachtraject aan! Behalve een werknemer die weer lekker in zijn of haar vel zit, verdien je de kosten ook binnen de kortste keren terug.

Wij hebben Caroline benaderd vanuit goed werkgeverschap om medewerkers financieel inzicht te geven en met als doel de financiën op orde te krijgen. Direct na kennismaking een goed gevoel bij de werkwijze van Caroline en haar betrokkenheid bij onze medewerkers. Het voelt veilig en vertrouwd met haar te spreken en informatie te delen. Wij zijn enthousiast en zullen met haar blijven samen werken.

      Joan Grevers


Inzicht in financiën

Ik help je werknemer door de financiën te vereenvoudigen en te structureren op een manier die bij de persoon past. Stap voor stap zorgen we voor overzicht en inzicht! Door dit proces gaat iemand bewuste financiële keuzes maken en niet langer “op gevoel” geld uitgeven. Resultaat? Schulden aflossen, sparen, rust en geld en financiën worden leuk. Je werknemer krijgt weer tijd en energie om te werken.

Betalingsproblemen en schulden komen vaker voor dan je denkt

Één op de drie huishoudens heeft betalingsproblemen. Denk bij een vermoeden dus niet dat het wel zal meevallen, vaak is er dan al meer aan de hand. Mensen verbergen en verdringen financiële problemen omdat ze zich ervoor schamen. Vooral voor de werkgever! Nieuwsgierig  geworden? Vul het contactformulier in. Tijdens een gratis en vrijblijvend intakegesprek hoor ik graag wat de wensen zijn en bekijken we wat ik voor jullie kan betekenen.

NEEM CONTACT OP

Kosten

Budgetcoaching is maatwerk. Ieder traject verschilt in tijd en intensiviteit. Er is daarom niet één prijs vast te stellen. Tijdens het gratis intakegesprek kan ik, aan de hand van de wensen en doelen, een kostenplaatje geven. De kosten verdien je dubbel en dwars weer terug!

Niet alleen in Waddinxveen, maar ook in Zwammerdam, Zoetermeer, Zevenhuizen, Reeuwijk-Dorp, Reeuwijk, Moordrecht, Moerkapelle, Koudekerk aan den Rijn, Hazerswoude-Rijndijk, Hazerswoude-Dorp, Gouda, Boskoop, Bleiswijk, Benthuizen, Alphen aan den Rijn, Bodegraven,

Logo VariantZorg
Logo Nibud
Logo Ad.nl
Logo Omroep Wetering
Logo RTW FM

Beheer je geld met meer zelfvertrouwen

Samen met een budgetcoach

NEEM CONTACT OP
5 sterren - gebaseerd op 12 beoordelingen
Vijverlaan 12 2742ZJ Waddinxveen Zuid-Holland Nederland
0031650488885